ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Για τις ομάδες του Συλλόγου μας, ποδοσφαίρου και χορού!

09/03/2020 - 15:28

Για τις ομάδες του Συλλόγου μας, ποδοσφαίρου και χορού!

Προσοχή αλλαγή ώρας: Η ομάδα χορού από 9/3 θα γίνεται και πάλι κάθε Δευτέρα αλλά στις 7 μ.μ. (αντί 6 μ.μ.)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι οι ομάδες ποδοσφαίρου και χορού zumba του Συλλόγου μας έχουν ξεκινήσει και λειτουργούν σταθερά κάθε εβδομάδα:

  • Η ομάδα ποδοσφαίρου παίζει κάθε Παρασκευή 7-8 μ.μ. στο γήπεδο Β1 5Χ5 της Εργάνης στον Βύρωνα, δίπλα στα Θέατρα Βράχων.

Υπεύθυνοι για την Ομάδα Ποδοσφαίρου: Πετρίδης Μανώλης 6986701839 και Σχοινάς Σάκης 6945265722.

  • Η ομάδα zumba χορεύει κάθε Δευτέρα στο 2ο Δημοτικό Αθηνών (είσοδος από Δαμάρεως 65) και από τις 9/3 στις 7 μ.μ. (αντί για 6 μ.μ. που γινόταν ως τώρα). Δασκάλα χορού η αναπληρώτρια συνάδελφος Νοτάκη Κατερίνα και την ευχαριστούμε θερμά.

Υπεύθυνες για την ομάδα χορού: Γλαβίνα Σουζάνα 6940564044 και Καραπάνου Ρένα 6976507568.

Χαιρετίζουμε όσους συναδέλφους και συναδέλφισσες συμμετέχουν στις ομάδες αυτές του Συλλόγου μας και καλούμε και άλλους/ες συναδέλφους/ισσες να πλαισιώσουν τις ομάδες. Στις ομάδες αυτές πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να χορέψουμε αντίστοιχα, να περάσουμε καλά, που το έχουμε τόσο ανάγκη! Ο Σύλλογός μας προσπαθεί να καλύψει ανάγκες (πολιτιστικές, ιστορικές, αθλητικές…) των μελών του!

Διευκρινίζουμε ότι και στις δύο ομάδες μπορούν να συμμετέχουν συνάδελφοι και συναδέλφισσες αντίστοιχα, όποτε και όσες φορές μπορούν, δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχουν από την αρχή λειτουργίας των ομάδων ούτε δεσμεύονται να συμμετέχουν κάθε φορά.

Σας περιμένουμε!

Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας

Δριμάλα Θεοδώρα                     Κοπριτέλης Απόστολος

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα